VIDEO Cum a decurs neobişnuita întâlnire dintre un tractorist şi jucăuşul Bambi. Imagini emoţionante

VIDEO Cum a decurs neobişnuita întâlnire dintre un tractorist şi jucăuşul Bambi. Imagini emoţionante

Puiul a fost trimis înapoi către mama sa.

Imagini cu animale sălbatice care se apropie de zonele populate apar din ce în ce mai frecvent. O astfel de înregistrare a fost făcută într-o comună din Bărăganul buzoian de către un tânăr tractorist. Acesta a surprins un pui de căprioară, foarte jucăuş şi deloc speriat de prezenţa sa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cătălin Ene este buzoianul care a avut parte de neobişnuita întâlnire. În timpul unor lucrări agricole lângă satul Smeeni, tânărul a zărit puiul de căprioară în lanul de ovăz.
 
Zburdalnicul care aminteşte de celebrul personaj din lumea Disney, Bambi, aproape că i-a sărit buzoianului în braţe. Cătălin a reuşit cu greu să-l alunge înapoi către mama sa, văzută şi ea mai devreme în zonă.
 
Căprioarele apar din ce în ce mai frecvent pe terenurile agricole de lângă Smeeni. ”Sălaşul lor se află fie la pădurea de lângă Brădeanu, fie la cea de la Brebu, în apropiere de Limpeziş”, a explicat Răzvan Nicula, din Smeeni, cel care a făcut publice imaginile.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările