VIDEO Dan Diaconescu promite că îl va elibera pe Gigi Becali, dacă va câştiga alegerile europarlamentare

VIDEO Dan Diaconescu promite că îl va elibera pe Gigi Becali, dacă va câştiga alegerile europarlamentare

Peste o sută de buzoieni l-au întâmpinat, marţi după-amiază, pe fondatorul PP-DD, Dan Diaconescu. Candidatul la Europarlamentare a poposit în centrul oraşului preţ de numai 15 minute, timp în care le-a vorbit susţinătorilor săi dintr-un vehicul decapotabil. Omul de televiziune le-a promis oamenilor că îl va elibera pe Gigi Becali şi că va majora salariile la 2.000 de euro.

 
Dan Diaconescu a pornit în turneul electoral prin ţară alături de Simona Man, preşedintele partidului, şi majoritatea candidaţilor PP-DD la Parlamentul European. Liliana Mincă, Eduard Dumitraşcu şi Florin Condurăţeanu au făcut parte din delegaţia sosită în campanie electorală la Buzău.
 
Din vehiculul decapotabil, Diaconescu le-a promis fanilor săi că după 25 mai 2014 vor avea o viaţă mai bună, va majora salariile şi pensiile, din averile pe care PP-DD le va confisca ”ciocoilor” dar şi că îl va elibera din închisoare pe Gigi Becali. ”Dacă câştigăm în 26 mai, Gigi Becali va fi liber pe 26 mai”, a spus Diaconescu.
 
După ce a strâns câteva bileţele cu doleanţele susţinătorilor săi, Dan Diaconescu şi-a pornit caravana către mai multe comune aflate pe ruta Buzău - Râmnicu Sărat. 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: