VIDEO Crin Antonescu i-a mobilizat pe liberalii buzoieni pentru alegerile europarlamentare

VIDEO Crin Antonescu i-a mobilizat pe liberalii buzoieni pentru alegerile europarlamentare

Peste 500 de buzoieni au fost la întâlnirea cu Crin Antonescu

Candidatul PNL la alegerile prezidenţiale, Crin Antonescu şi cu candidata la europarlamentare, Ramona Mănescu, fost ministru al Transporturilor, s-au întâlnit, joi, după amiază cu peste 500 de membri PNL din judeţ.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Cristi Bîgiu, le-a reamintit celor prezenţi că judeţul nu s-ar fi putut dezvolta aşa cum a făcut-o în ultimii doi ani fără sprijinul oferit de preşedintele PNL, Crin Antonescu, în campania din 2012. „De când echipa PNL a câştigat alegerile la Buzău judeţul nostru a început să se dezvolte dar toate astea nu ar fi fost posibile fără sprijinul domnului Antonescu fără de care nu cred că aş fi fost astăzi preşedinte al Consiliului Judeţean Buzău. Acesta este doar începutul. Este momentul ca valorile liberale să devină valori naţionale iar rezultatele de la alegerile europarlamentare vor fi doar punctul de plecare pentru câştigarea alegerilor prezidenţiale”, a declarat vicepreşedintele PNL Buzău, Cristi Bîgiu.
 
La rândul său, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a spus că PNL este un partid puternic iar acest lucru a fost recunoscut şi de PSD. „PNL este un partid puternic, capabil să lupte cu oricine stă în calea aspiraţiilor şi obiectivelor sale şi acest lucru trebuie demonstrat tuturor la 25 mai. L-am făcut pe Ponta prim-ministru, fără noi nici PSD şi nici Ponta nu ar fi venit la guvernare”, a declarat liderul PNL Crin Antonescu.
 
 În final, Crin Antonescu le-a reamintit liberalilor buzoieni despre bătăliile câştigate de-a lungul vremii şi despre faptul că are încredere că organizaţia din Buzău va scoate un scor bun la alegerile europarlamentare.
 
„Prima bătălie pe care o evoca aici Cristi Bîgiu şi pe care nimeni nu credea că o vom câştiga cu PSD a fost în 2012. Când Buzău era singurul judeţ în care deţineau preşedinţia CJ şi Primăria şi în care m-am bătut la negocieri până am obţinut pentru Bîgiu, PNL şi pentru dumneavoastră această preşedinţie. În 2009 eram singuri în opoziţie şi la europarlamentare n-avea nici o treabă nimeni, şi eu alergam să obţinem un scor politic, am venit la Buzău şi v-am văzut cum ţineţi la acest partid şi cum aţi luptat şi veţi lupta în continuare. Bîgiu şi Scutaru nu sunt doar liderii dumneavoastră aici, sunt doi dintre liderii naţionali ai partidului, sunt doi dintre cei mai apropiaţi colaboratori ai mei şi le mulţumesc din tot sufletul”, a declarat Crin Antonescu. 


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: