VIDEO Criminalul din spitalul Săpoca, adus la Parchet pentru a i se transmite că i-a murit încă o victimă

VIDEO Criminalul din spitalul Săpoca, adus la Parchet pentru a i se transmite că i-a murit încă o victimă

Un bărbat de 74 de ani care era internat la spitalul Sf. Pantelimon, victimă a criminalului de la Săpoca, a decedat. Numărul morţilor a ajuns astfel la şapte iar alte şase persoane au suferit răni. Agresorul care i-a lovit cu stativul de perfuzii, în dimineaţa zilei de 18 august, a fost adus astăzi sub escorta poliţiştilor la Parchet.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Autorul crimelor a fost înştiinţat de procurori, în prezenţa avocatului primit din oficiu, că i s-a schimbat încadrarea în urma decesului celei de a şaptea victime în omor calificat pentru şapte persoane şi tentativă la omor pentru şase persoane. 
 
Inculpatul este de asemenea acuzat pentru distrugere. Sunt aşteptate cele două expertize: cea medico-legală care va stabili dacă agresorul avea discernământ la momentul comiterii faptelor, şi cea toxicologică în urma căreia se va vedea ce medicaţie i se administrase. 
 
În cazul în care criminalul va fi declarat responsabil pentru faptele sale, va fi pasibil de închisoare de la 15 la 25 de ani sau puşcărie pe viatţă. 
 
Dacă experţii psihiatri vor aprecia că a avut discernământ abolit sau diminuat, cuantumul pedepselor ar putea fi mai mic sau chiar ar putea fi internat pe viaţă într-un spital de psihiatrie şi măsuri de siguranţă, aşa cum este cel din Săpoca.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: