VIDEO Coteţ în garsoniera unui buzoian, descoperit de pompieri în urma unui incendiu

VIDEO Coteţ în garsoniera unui buzoian, descoperit de pompieri în urma unui incendiu

Pompierii au găsit în garsonieră o adevărată menajerie

Imagini şocante descoperite în garsoniera unui buzoian, după izbucnirea unui incendiu. Pompierii sosiţi să stingă focul au găsit in apartament o adevarată menajerie: găini, porumbei, un acvariu cu peşti dar şi o mizerie de nedescris. Pompierii au stabilit că focul a izbucnit după ce proprietarul a lăsat o lumânare aprinsă pe acvariu.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Incendiul s-a produs în jurul orei 3 dimineaţa, după ce proprietarul a lăsat o lumânare aprinsă pe un acvariu. Flacăra de la lumânare a cuprins câteva materiale textile şi hârtii, iar focul s-a extins în întreaga încăpere. Chemaţi de urgenţă să intervină, pompierii au fost şocati de priveliste. În garsoniera în care locuia singur, buzoianul avea găini, porumbei dar şi un acvariu cu peşti. Pompierii au intervenit cu două autospeciale şi au reuşit să stinga incendiul inainte ca flăcările să afecteze şi alte apartamente. Ei au reuşit să-l salveze pe proprietarul locuinţei, câteva acte, bani, dar şi un cocoş.
 
Proprietarul garsonierei s-a intoxicat cu fum şi a primit îngrijiri de la paramedicii sosiţi la locul incendiului. El nu a dorit să fie transportat la spital pentru îngrijiri medicale. 
 
Incendiul a deteriorat şi instalaţia de apă şi electrică.  De asemenea, în timpul incendiului, geamul garsonierei s-a spart şi a căzut pe parbrizul unei maşini din parcare. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: