VIDEO Copilul de 9 ani, victimă a cursei mortale de biciclete, va fi înmormântat joi

VIDEO Copilul de 9 ani, victimă a cursei mortale de biciclete, va fi înmormântat joi

O întrecere cu bicicleta i-a adus sfârşitul unui copil din Brădeanu. De fapt, îl plimba vărul său, pe portbagajul bicicletei, iar undeva pe uliţa de pământ cei doi s-au dezechilibrat şi au căzut. Pentru Cosmin, a fost ultima joacă: a căzut cu ochiul într-o piesă ascuţită iar de aici i s-a tras moartea. A fost în comă până sâmbătă seara, când a decedat.

 
Nenorocirea s-a produs în primele zile ale vacanţei de vară. Mai mulţi copii se întreceau cu bicicletele pe o uliţă din Brădeanu iar la un moment dat Cosmin şi vărul său s-au dezechilibrat şi au căzut.
 
Copilul care se afla pe portbagajul bicicletei a nimerit cu faţa într-o piesă ascuţită. Martori la întâmplarea terifiantă au fost ceilalţi copii şi câţiva localnici.
 
Copilul a rămas preţ de câteva minute bune inconştient. O ambulanţă l-a preluat şi l-a transportat mai întâi la Spitalul Judeţean Buzău iar de aici, la Bagdasar-Arseni, din Capitală, rănile fiind extrem de grave, necesitând intervenţii neurochirurgicale.
 
Copilul a fost în comă până sâmbătă seara, când inima lui a încetat să mai bată. Moartea micuţului Cosmin a produs multă durere familiei sale şi rudelor, dar şi tuturor sătenilor din Brădeanu, cărora nu le vine să creadă. Copilul urma să înceapă clasa a treia după vacanţa de vară. 
 
Un altar cu lumânări şi flori a fost amenajat la intrarea în şcoala din Brădeanu. Colegii şi dascălii se pregătesc să îl conducă la mormânt pe micuţul care ar fi trebuit acum să se bucure de copilărie. Înmormântarea va avea loc joi, la cimitirul din Brădeanu.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările