VIDEO Coliziune între două autoturisme, produsă pe o şosea din Buzău din cauza unui avion

VIDEO Coliziune între două autoturisme, produsă pe o şosea din Buzău din cauza unui avion

Au scăpat cu viaţă dintr-un accident rutier produs duminică după-amiază pe varianta ocolitoare a municipiului Buzău. Maşina unor giurgiuveni, soţ şi soţie, a fost lovită în spate la scurt timp după ce şi-au făcut un selfie cu un avion aflat aproape de şosea. Atenţia şoferului vinovat i-a fost distrasă tot de avionul utilitar de pe câmp.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Cei doi soţi din Giurgiu, aflaţi în drum spre Moldova, au oprit maşina preţ de câteva minute ca să-şi facă fotografii cu un avion utilitar aflat pe câmp. 
 
La scurt timp după ce au urcat în autoturism, a intrat în ei un Opel condus de un buzoian de 66 de ani din Părscov.
 
În urma impactului violent, o femeie de 53 de ani aflată lângă şoferul din Opel a suferit leziuni uşoare în zona feţei. 
 
În maşina care a produs accidentul se mai afla un copil, care a scăpat însă nevătămat. Şoferul Opelului a fost furat de peisaj.
 
”Odată am auzit poc iar când m-am săltat am văzut cum a ieşit fum. Femeia era plină de sânge iar copilul nu avea nimic. Salvarea a venit prima şi smurd a doua. Cred că şi ăsta din spate se uita la avion”, a spus pilotul avionului utilitar. 
 
Poliţia a demarat o anchetă pentru stabilirea exactă a circumstanţelor în care s-a produs accidentul rutier de pe şoseaua de centură a Buzăului.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: