VIDEO O casă de lângă Piaţa Centrală, depozit pentru ţigări de contrabandă

VIDEO O casă de lângă Piaţa Centrală, depozit pentru ţigări de contrabandă

Captură de ţigări de contrabandă lângă Piaţa Centrală din oraşul Buzău. Poliţiştii locali au prins trei bărbaţi care încercau să vândă mai multe pachete. În urma unui filaj, au fost confiscate peste 250 de pachete cu ţigări iar indivizii au fost amendaţi. Toată marfa găsită asupra lor a fost confiscată.

 
Buzoienii au semnalat în repetate rânduri faptul că în zona Pieţei Centrale pot fi observaţi mai mulţi indivizi care vând ţigări la negru. În cadrul unei acţiuni organizate de Poliţia Locală, au fost depistaţi mai mulţi bărbaţi care racolau clienţi pentru a le vinde ţigări nemarcate. 
 
În urma unui filaj s-a constat că pachetele erau depozitate într-o gospodărie din apropierea Pieţei Centrale, unde au şi descins poliţiştii locali.
 
Cei trei bărbaţi, cunoscuţi cu activităţi de contrabandă cu ţigări, au fost amendaţi cu câte 1.000 de lei, iar poliţiştii locali le-au confiscat toate cele 264 de pachete. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările