VIDEO Căruţă răsturnată lângă giratoriul cu avion, din nordul municipiului Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Iulian Bunilă
Foto Iulian Bunilă

O întâmplare cu un căruţaş beat în rolul principal putea avea urmări dintre cele mai grave, dacă se producea la ore cu trafic auto ridicat. În timp ce proprietarul unui atelaj încărcat cu lemne de foc îşi încheia ziua de muncă la terasa din parcarea Penny, caii pe care credea că i-a legat de gard s-au speriat şi au luat-o la fugă către un giratoriu intens circulat.

Caii şi căruţa încărcată cu lemne la care erau înhămaţi au apucat să parcurgă câteva sute de metri către giratoriul cu avion în mijloc apoi au alergat pe contrasens până la semaforul din dreptul centrului comercial.

Din cauza stâlpişorilor de pe trotuar, atelajul s-a răsturnat pe o parte, ocupând prima bandă de pe sensul de intrare în oraş. 

Mai multe echipaje de Poliţie au sosit la faţa locului pentru a dirija circulaţia şi pentru a-l trage la răspundere pe căruţaşul neglijent.

Căruţaşul, de fel din Tisău, îi ducea un transport de lemne din Verneşti unui client din Poşta Câlnău. A făcut un popas de câteva zeci de minute la terasa unei carmangerii, perioadă în care s-a îmbătat bine. 

Întâmplarea care se putea solda cu pagube materiale uriaşe, chiar cu victime umane, i-a adus căruţaşului o amendă usturătoare, pentru conducerea atelajului în stare de ebrietate şi punerea în pericol a siguranţei circulaţiei rutiere.

Maşinile de pe sensul de intrare în municipiu au fost dirijate pe contrasens timp de 15 minute, până când un utilaj de la Urbis Serv a repus atelajul pe roţi şi l-a îndepărtat de pe carosabil. Caii au scăpat nevătămaţi.  

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite