VIDEO Ca-n filmele de comedie. Un buzoian şi-a căutat trei zile maşina pe care a uitat unde a parcat-o

VIDEO Ca-n filmele de comedie. Un buzoian şi-a căutat trei zile maşina pe care a uitat unde a parcat-o

S-a speriat atât de tare în momentul în care nu şi-a mai găsit maşina, încât a crezut că i-a fost furată şi a cerut ajutorul Poliţiei Locale. Un bărbat din oraşul Pătârlagele, care, necunoscând Buzăul, şi-a pierdut maşina pe străzile din municipiul reşedinţă de judeţ, unde venise pentru rezolvarea unor probleme medicale. Trei zile la rând a bătut drumul până în Buzău pentru a-şi căuta autoturismul.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
La începutul săptămânii, bărbatul din Pătârlagele, oraş aflat la peste 60 de kilometri distanţă de Buzău, a venit cu autoturismul propriu la o policlinică din cartierul Nicolae Titulescu. 
 
Pentru că era foarte aglomerat, a căutat loc de parcare la câteva sute de metri distanţă, în spatele blocurilor de pe bulevardul Nicolae Bălcescu.
 
După ce şi-a terminat vizita medicală, a vrut să-şi ia maşina şi să plece către casă. Nu a mai nimerit în zona în care îşi lăsase maşina, iar după câteva zeci de minute de căutări, a cerut ajutorul Poliţiei Locale, convins fiind că i-a fost furată maşina. 
 
Temerile sale s-au bazat şi pe faptul că geamul din dreapta se defectase pe drum şi îl scosese din portieră.
 
Pentru că nu a avut noroc în prima zi, bărbatul a mers acasă cu un alt mijloc de transport şi a revenit două zile la rând pentru a-şi căuta autoturismul. De atâta mers, pantofii au început să îl jeneze şi a fost nevoit să-i înlocuiască cu o pereche de papuci.
 
Două zile mai târziu, maşina buclucaşă a fost găsită pe o stradă din proximitatea locului indicat de proprietar. Semnalmentele autoturismului corespundeau cu cele indicate  de catre propietar, iar din verificarile efectuate s-a dovedit că este cel cautat. 
 
”Propietarul maşinii a fost contactat de către poliţiştii locali, iar acesta s-a deplasat în municipiul Buzău şi şi-a luat în primire autoturismul. Facem menţiunea că deşi autoturismului îi lipsea geamul din partea dreaptă a portierei, din interior nu a disparut nimic”, au transmis poliţiştii locali, prin intermediul unui comunicat de presă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: