VIDEO Ca-n filmele de comedie. Un buzoian şi-a căutat trei zile maşina pe care a uitat unde a parcat-o

VIDEO Ca-n filmele de comedie. Un buzoian şi-a căutat trei zile maşina pe care a uitat unde a parcat-o

S-a speriat atât de tare în momentul în care nu şi-a mai găsit maşina, încât a crezut că i-a fost furată şi a cerut ajutorul Poliţiei Locale. Un bărbat din oraşul Pătârlagele, care, necunoscând Buzăul, şi-a pierdut maşina pe străzile din municipiul reşedinţă de judeţ, unde venise pentru rezolvarea unor probleme medicale. Trei zile la rând a bătut drumul până în Buzău pentru a-şi căuta autoturismul.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
La începutul săptămânii, bărbatul din Pătârlagele, oraş aflat la peste 60 de kilometri distanţă de Buzău, a venit cu autoturismul propriu la o policlinică din cartierul Nicolae Titulescu. 
 
Pentru că era foarte aglomerat, a căutat loc de parcare la câteva sute de metri distanţă, în spatele blocurilor de pe bulevardul Nicolae Bălcescu.
 
După ce şi-a terminat vizita medicală, a vrut să-şi ia maşina şi să plece către casă. Nu a mai nimerit în zona în care îşi lăsase maşina, iar după câteva zeci de minute de căutări, a cerut ajutorul Poliţiei Locale, convins fiind că i-a fost furată maşina. 
 
Temerile sale s-au bazat şi pe faptul că geamul din dreapta se defectase pe drum şi îl scosese din portieră.
 
Pentru că nu a avut noroc în prima zi, bărbatul a mers acasă cu un alt mijloc de transport şi a revenit două zile la rând pentru a-şi căuta autoturismul. De atâta mers, pantofii au început să îl jeneze şi a fost nevoit să-i înlocuiască cu o pereche de papuci.
 
Două zile mai târziu, maşina buclucaşă a fost găsită pe o stradă din proximitatea locului indicat de proprietar. Semnalmentele autoturismului corespundeau cu cele indicate  de catre propietar, iar din verificarile efectuate s-a dovedit că este cel cautat. 
 
”Propietarul maşinii a fost contactat de către poliţiştii locali, iar acesta s-a deplasat în municipiul Buzău şi şi-a luat în primire autoturismul. Facem menţiunea că deşi autoturismului îi lipsea geamul din partea dreaptă a portierei, din interior nu a disparut nimic”, au transmis poliţiştii locali, prin intermediul unui comunicat de presă.
citeste totul despre: