VIDEO Campania de montare a anvelopelor de iarnă a început cu două săptămâni mai devreme

VIDEO Campania de montare a anvelopelor de iarnă a început cu două săptămâni mai devreme

Buzoienii au inceput să schimbe cauciucurile

Prima ninsoare i-a trimis pe buzoieni în service-urile auto. De teamă că vremea poate oferi surprize în orice clipă, şoferii au început să-şi doteze maşinile cu anvelope de iarnă. Patronii service-urilor spun că anul acesta montarea cauciucurilor pentru sezonul rece a început cu două săptămâni mai devreme.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Aşa cum omul are nevoie de încălţăminte adecvată sezonului rece şi maşina trebuie să aibă cu ce merge pentru a nu pune în pericol viata pasagerilor. 

Aşa şi-au spus şi buzoienii care de marţi au început să aglomereze service-urile. Şoferii şi-au cumpărat mai întâi anvelope de iarnă şi apoi  şi-au făcut programare pentru montarea lor. Oamenii spun că preferă să cumpere anvelope noi chiar dacă sunt mai scumpe pentru a fi în siguranţă.
 
Reprezentanţii service-urilor spun că anul acesta buzoienii par să fie mai grăbiţi cu montarea anvelopelor pentru sezonul rece şi asta din cauza primei zăpezi care deja a acoperit nordul judeţului Buzău.
 
Pe de altă parte, la service putem afla în cazul în care nu ştim deja cum să alegem anvelopele de iarnă.
 
Este important şi modul în care montăm anvelopele de iarnă. Se preferă anvelopele sistem, montate pe puntea de tractiune pentru a ajuta autovehiculul. Puntea din spate ar trebui echipată cu anvelope noi obligatoriu pentru a asigura o suprafaţă de aderenţă cu solul mai mare. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: