VIDEO Un buzoian a stat câteva zile cu cadavrele soţiei şi fiului în casă. Nu simţea mirosul, pentru că era numai beat

VIDEO Un buzoian a stat câteva zile cu cadavrele soţiei şi fiului în casă. Nu simţea mirosul, pentru că era numai beat

Cadavrele intraseră în putrefacţie

O femeie de 69 de ani şi fiul ei, de 45 de ani, au fost găsiţi fără suflare, în apartamentul în care locuiau împreună cu capul familiei, din cercetări rezultând că cei doi ar fi morţi de mai multe zile. Soţul femeii şi, respectiv, tatăl bărbatului decedat, ar fi stat în acest timp cu cadavrele în apartament, fără să fi remarcat lipsa acestora şi mirosul greu.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Florica Dorojan, în vârstă de 69 de ani, locuia împreună cu soţul şi fiul său într-un apartament din cartierul Micro V. Femeia era paralizată de doi ani iar băiatul ei, Doru, de 45 de ani, era unicul sprijin, deşi era supraponderal şi bolnav. 

El o spăla şi îi dădea să mănânce, din ce primeau de la o rudă care locuia la scara vecină şi obişnuia să viziteze familia Dorojan cel puţin o dată pe săptămână.
 
Sâmbătă, când a venit să le aducă farfuriile cu mâncare, femeia a rămas stupefiată după ce a găsit-o pe bătrână fără suflare iar în camera alăturată pe fiul ei mort de mai multe zile. 

Mai mare i-a fost mirarea când, în ultima cameră, l-a găsit pe nea Vasile, capul familiei, în vârstă de 75 de ani, viu şi deloc afectat de nenorocirea din casă. Bătrânul, la rândul său cunoscut cu afecţiuni medicale, a suferit un şoc atunci când i s-a spus că de fapt ceilalţi doi membri ai familiei sunt morţi.

Vecinii ştiau că toţi membrii familiei aveau probleme medicale, nu numai femeia paralizată.  Fiul său, care era pensionat pe caz de boală, era supraponderal şi avea probleme pulmonare, în timp ce soţul ar avea probleme psihice, dar şi cu alcoolul. Nimeni nu îşi imagina că vor avea un sfârşit atât de teribil. 

Inexplicabil pentru oamenii legii dar şi pentru cunoscuţi a fost însă faptul că bătrânul nu a simţit mirosul de putrefacţie atâtea zile. ”Este cutremurător, să nu realizezi că ţi-a murit soţia, că ţi-a murit fiul, mai ales că se presupune că sunt morţi de vreo patru, cinci zile. Mirosea foarte urât, iar doamna de la doi nu putea să mai stea în casă”, spune Virgil Ion, un vecin. 

Poliţiştii spun că decesele ar fi survenit cel mai probabil din cauza multiplelor afecţiuni medicale de care sufereau cei doi. Mai întâi a murit băiatul, apoi mama acestuia, la vreo două zile distanţă, pentru că nu a mai fost îngrijită şi hrănită. 

Legiştii vor lua în calcul faptul că bărbatul suferea de un cancer pulmonar iar mama sa avea afecţiuni neurologice. Necropsia celor două cadavre va face lumină în privinţa împrejurărilor în care s-au produs decesele. Bătrânul a fost luat cu salvarea şi internat la spitalul judeţean Buzău.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările