VIDEO Un brăilean a murit într-un grav accident produs, joi seară, la ieşirea din municipiul Buzău

VIDEO Un brăilean a murit într-un grav accident produs, joi seară, la ieşirea din municipiul Buzău

Impactul a fost foarte puternic   Foto Iulian Bunilă

Un şofer brăilean a murit joi seară în Buzău, pe drumul de întoarcere către casă. Se deplasa cu Dacia Papuc spre Făurei însă, din motive necunoscute, a intrat brusc pe contrasens şi s-a izbit puternic de un autoturism cu numere de Buzău, care-i venea din faţă. Două persoane din maşina care circula regulamentar au fost răniţi uşor.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Evenimentul s-a produs la ieşirea din municipiul Buzău, în dreptul unui abator de păsări. Brăileanul de 56 de ani, care era singur în maşină, a tras brusc de volan, a intrat pe contrasens, apoi s-a izbit de un Ford Focus care circula către municipiul Buzău. Impactul a fost atât de puternic, încât Fordul s-a răsucit şi a ieşit în afara părţii carosabile iar şoferul din Brăila a fost aruncat prin parbrizul autoutilitarei.
 
Două ambulanţe şi un echipaj SMURD au ajuns la locul accidentului. Ei au găsit bărbatul în stop cardio-respirator şi au încercat să-l resusciteze. Între timp, o a treia ambulanţă i-a preluat pe cei doi răniţi din maşina cu numere de Buzău, care au suferit leziuni la nivelul pieptului.
 
”Am încercat resuscitarea şoferului din Dacia Papuc, însă după 45 de minute am declarat decesul. Celelate două victime au leziuni toracice uşoare, fiind în afara oricărui pericol”, a declarat Ionuţ Stoicescu, asistent SAJ Buzău.
 
Poliţiştii au întrerupt circulaţia pe drumul naţional care leagă Buzăul de Brăila, pentru a face măsurători. Ei au găsit semne de frânare doar pe direcţia autoturismului Ford.
 
Conform probelor de sânge, ambii şoferi aveau alcoolemie zero. Rămâne încă neclar motivul pentru care şoferul din Făurei a intrat pe contrasens. Poliţiştii iau în calcul viteza excesivă, însă nu exclud varianta că bărbatul a adormit, ori i s-a făcut rău. Circulaţia pe DN2 B a fost întreruptă o oră.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: