VIDEO Bolid făcut praf după impactul cu un cal. Şoferul, tatăl campioanei olimpice Camelia Potec, a fost grav rănit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
buzau

Un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane s-a produs în zorii zilei de luni pe DN 1B, Buzău-Ploieşti, în dreptul localităţii Lipia. Un brăilean a fost rănit grav după ce Chrysler-ul pe care îl conducea a lovit un cal, luni, la primele ore ale dimineţii, pe DN 1 Buzău-Ploiesti. Victima este Grigore Potec, tatăl campioanei olimpice Camelia Potec.

În jurul orei 05.00, un autoturism Chrysler înmatriculat în judeţul Brăila, la volanul căruia se afla Grigore Potec, în vârstă de 64 de ani, a acrosat un cal pe sensul de mers Merei către Buzău. 

Bărbatul conducea liniştit către oraş în momentul în care, brusc, i-a apărut un cal în faţă. Conducătorul auto nu a mai avut nicio reacţie, animalul de câteva sute de kilograme strivind pur şi simplu bolidul din imagini.

După impact, calul a murit, acesta rămânând întins pe mijlocul şoselei. Conducătorul auto a fost descarcerat de un echipaj ISU şi transportat la spital.

Bărbatul de 64 de ani a fost internat la secţia Anestezie-Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, între timp fiind transferat la Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Pantelimon” din capitală. 

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili condiţiile producerii accidentului. Pe durata efectuării cercetărilor, circulaţia pe DN 1B, în zona accidentului, s-a desfăşurat alternativ.

image
image

Grigore Potec, acum director general al Tehnonav SRL, a fost consilier municipal în perioada 2004-2012. iica sa, campioana Camelia Potec, a devenit, în 2013, preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, fiind cel mai tânăr preşedinte de federaţie din România.

Imagini de la un accident asemănător au fost publicate duminică pe Facebook 

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite