VIDEO O bătrână a murit într-un incendiu care i-a cuprins casa

VIDEO O bătrână a murit într-un incendiu care i-a cuprins casa

Sfârşit cumplit pentru o bătrână de 84 de ani din Buzău. Aceasta a murit după ce casa în care locuia a fost cuprinsă de flăcări. Cel mai probabil focul a izbucnit de la soba cu care bătrâna se încălzea. Cadavrul a fost descoperit aproape de uşă, semn că victima încercase să iasă din casă.

 
Bătrâna locuia singură într-o casă veche din municipiul Buzău. Pentru că nu era racordată la reţeaua de gaze, femeia se încălzea cu o sobă pe lemne. În această noapte, când temperatura a scăzut la -7 grade Celsius, bătrâna a băgat mai multe lemne pe foc. În câteva clipe camera în care stătea a fost cuprinsă de flăcări. 
 
Vecinii nu şi-au dat seama de nenorocire decât atunci când au văzut flăcări de câţiva metri înălţime.
 
Pompierii au invervenit cu două autospeciale de stingere şi au localizat incendiul înainte ca acesta să se extindă şi la alte locuinţe din apropiere. Din păcate nu au mai putut face nimic pentru bătrînă. Aceasta a fost găsită carbonizată, la doar câţiva paşi de ieşire.
 
Pompierii urmează acum să stabilească din ce cauză a izbucnit incendiul. Totodată ei recomandă oamenilor să verifice instalaţiile de încălzire şi coşurile de fum şi să evite supraîncărcarea acestora pe perioadele în care temperaturile sunt extrem de scăzute. 
 

citeste totul despre: