VIDEO Bărbaţii care au pierit în accidentul de lângă Râmnicu Sărat erau veri. Şoferul a scăpat cu viaţă

VIDEO Bărbaţii care au pierit în accidentul de lângă Râmnicu Sărat erau veri. Şoferul a scăpat cu viaţă

Doi bărbaţi şi-au pierdut viaţa şi alţi trei au ajuns la spital grav răniţi după un accident teribil petrecut marţi seară pe un drum judeţean din Buzău. Maşina în care se aflau cei cinci s-a dezmembrat după ce s-a lovit pe rând de doi copaci. Bărbaţii morţi în accident erau veri.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Tragedia s-a produs între localităţile Puieşti şi Râmnicu Sărat. Imaginea de la faţa locului este înfioratoare; maşina s-a rupt în bucaţi după impactul cu copacii, semn că autoturismul a avut viteză mare. 
 
Mai multe ambulanţe au ajuns imediat la faţa locului. Bărbatul de 49 de ani aflat pe scaunul din dreapta a murit pe loc. Pentru un alt bărbat, de 50 de ani, care ocupa locul din spate dreapta s-au aplicat pe loc manevre de resuscitare timp de câteva zeci de minute, însă medicii au fost nevoiţi să-i declare decesul. Cei doi erau veri.
 
Martorii cred că şoferul gonea pe şosea. Rudele nu îşi explică cum de s-a putut produce tragedia. Bărbatul de la volan era şofer de tir, cu experienţă. ”Ei se duceau la Râmnicu Sărat şi apoi să ajungă la Boldu să-l ducă acasă pe bătrân. Nu pot să îmi explic ce s-a întâmplat pentru că şoferul are experienţă, e şofer de tir”, spune Florin Cruceru, fratele şoferului.
 
Conducătorul auto, de 37 de ani, un bătrân de 80 de ani şi încă un pasager de 40 de ani au ajuns la spital. Bărbatul de 40 de ani a fost transferat la spitalul de urgenţă din Buzău, bătrânul a intrat direct în operaţie la spitalul din Râmnicu Sărat, iar şoferul a scăpat cu rănile cele mai uşoare.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: