VIDEO Ce face acum băiatul orfan căruia Becali i-a cumpărat o casă acum cinci ani şi pentru ce profesie se pregăteşte

VIDEO Ce face acum băiatul orfan căruia Becali i-a cumpărat o casă acum cinci ani şi pentru ce profesie se pregăteşte

Gigi Becali şi Marian Ursea, în urmă cu cinci ani

Vi-l mai amintiţi pe Marian Ursea, copilul sărman din Breaza (Buzău) căruia Gigi Becali i-a cumpărat o casă în urmă cu cinci ani? „Adevărul“ vă spune ce s-a ales de el.

 
Marian a ajuns la un liceu de meserii şi servicii, iar acum se pregăteşte să devină cântăreţ de muzică populară. 
 
Tânărul, acum în vârstă de 15 ani, este învăţăcel, de un an, la Palatul Copiilor, secţia canto popular şi a început să aibă mici apariţii în spectacole.
 
Primii paşi în muzică i-a făcut la biserica din Breaza, în timpul slujbelor ţinute de preotul Lilian Stănescu, cel care de mulţi ani îl are sub tutelă pe Marian.
 
Şi-a modelat vocea şi atitudinea scenică, în vacanţa de vară, sub îndrumarea rapsodului arădean Ghiţă Onofrei iar acum vrea să intre la Şcoala Populară de Artă.
 
”Este visul meu să cânt muzică populară şi cu ajutorul unor oameni dragi din viaţa mea simt că îl voi vedea împlinit. Deja am cântat în câteva spectacole şi voi munci mult să ajung undeva sus”, spune Marian Ursea.
 
 
În 2012, când avea numai 10 ani, Marian a primit un ajutor nesperat de la Becali. Micuţului i-a fost dăruită o gospodărie pe care latifundiarul din Pipera a cumpărat-o cu 17.000 de euro.
 
Gigi Becali a fost impresionat de povestea de viaţă a lui Marian. Tatăl lui s-a spânzurat, mama l-a abandonat şi a rămas în grija bunicii alături de care locuia într-un bordei de pământ, pe jumătate distrus.
 
Pentru că a rămas singur pe lume după ce bunica a murit, lui Marian i-a mai rămas alături doar bona plătita de afaceristul din Pipera.
 

citeste totul despre: