VIDEO Autoturism blocat în trafic de o dubă. Poliţia l-a identificat pe şoferul pus pe rele

VIDEO Autoturism blocat în trafic de o dubă. Poliţia l-a identificat pe şoferul pus pe rele

Captură video

Un incident rutier revoltător şi totodată periculos s-a produs, sâmbătă, pe DN22 Râmnicu Sărat - Brăila, la intrare în localitatea buzoiană Râmnicelu. Un Volkswagen Golf în care se aflau doi bărbaţi şi o femeie a fost şicanat în trafic de o autoutilitară. La un moment dat, autoturismul a fost blocat în trafic de dubă şi înconjurat de un grup de romi.

 
Pe o înregistrare video, postată de un şofer care a asistat la această întâmplare, se poate vedea cum la un moment dat, la intrare în Râmnicelu, şoferul dubei Mercedes Sprinter blochează autoturismul Volkswagen. Din autoutilitară coboară cinci bărbaţi care ameninţă şoferul autoturismului, deschizându-i fără motiv portierele autoturismului.
 
După ce au văzut ceata care a coborât din dubă, cei care au filmat şi-au continuat drumul, probabil de teama de a nu intra în conflict cu aceştia. Poliţia s-a autosesizat şi i-a identificat pe cei din dubă. 
 
Şoferul, un bărbat de 26 de ani, din comunitatea de romi din Râmnicelu, a fost amendat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice cu 2.000 de lei iar pe ceilalţi i-a chemat pentru consiliere. La volanul autoturismului Golf se afla un bărbat de 25 de ani, din Grebănu.
 
ATENŢIE LIMBAJ OBSCEN!
 
SURSA VIDEO: ramnicpress.ro

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările