VIDEO Autospecială pentru descarcerare de la ISU Buzău, făcută praf în timp ce se deplasa la un accident

VIDEO Autospecială pentru descarcerare de la ISU Buzău, făcută praf în timp ce se deplasa la un accident

O autospecială pentru descarcerare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău a fost lovită în plin de un SUV în timp ce se deplasa la un accident cu victime. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată cât de puternic a fost impactul. Ambele maşini au fost grav avariate şi doar o minune a făcut să nu existe răniţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 18.00, în timp ce echipajul de descarcerare de la ISU Buzău se îndrepta spre un accident cu trei maşini produs în oraş. 
 
Autospeciala se îndrepta de pe strada 1 Decembrie către parcul Crâng iar maşina de teren rula dinspre Unirii spre Bariera Ploieşti. 
 
Pentru că se afla în misiune, autospeciala pentru descarcerare a pătruns pe culoarea roşie a semaforului, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Şoferiţa autovehiculului nu a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu autospeciala de intervenţie.
 
În SUV se aflau două femei, care nu au avut de suferit. De asemenea, echipajul de la ISU a scăpat fără probleme din impact, uşoare dureri fiind acuzate de câţiva dintre pompieri.
 
Conducătoarea autovehiculului şi şoferul de pe maşina de descarcerare au fost evaluaţi medical la faţa locului de un echipaj de la Ambulanţă. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: