VIDEO Asistaţii unui azil din Buzău au avut parte de un meniu special, preparat de poliţişti

VIDEO Asistaţii unui azil din Buzău au avut parte de un meniu special, preparat de poliţişti

Câţiva dintre poliţiştii cei mai pricepuţi în bucătărie au fost lăsaţi câteva ore în bucătăria unui bistro pentru a prepara ce ştiu ei mai bine. Acţiunea umanitară s-a derulat sub forma unui concurs gastronomic încheiat cu vizita la aşezământ unde le-au fost oferite beneficiarilor de aici toate toate mâncărurile preparate.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Şi-au pus uniformele în cui, au luat şorţurile şi au trecut la cratiţă. Este vorba despre nouă poliţişti buzoieni care, împărţiti în trei echipe, au vrut să dovedească astăzi că se descurcă şi în bucătărie. 
 
Ineditul concurs culinar organizat pentru a sărbători Ziua Poliţiei a avut şi o miză: bucatele de post preparate au fost oferite bătrânilor de la Aşezământul pentru persoane vârstnice de la Ulmeni.
 
Borş de peşte, plachie de peşte şi salam de biscuiţi. Acesta a fost meniul de post ce a trebuit preparat de către cele trei echipe de politisti buzoieni, care au reprezentat Poliţia municipală Rm. Sărat, Serviciul de Acţiuni Speciale şi Biroul Poliţiei de Proximitate Buzău. Cu experienţă sau nu în ale gătitului, concurenţii au răspuns prompt provocării şi au trecut imediat la cratiţă.
 
Cele trei echipe au reuşit să termine preparatele, gătite după propriile reţete, după aproximativ două ore. Gata pregătite, măncărurile au fost prezentate şi degustate de un juriu cu experienţă. Bucatele câştigătoare, cele ale echipei Serviciului de Acţiuni Speciale, au fost donate azilului de bătrâni de la Ulmeni, aparţinând Fundaţiei creştine „Sfântul Sava”.
 
Tot pentru a veni în sprijinul bătrânilor, alţi poliţişti buzoieni au sădit răsaduri şi au plantat seminţe de roşii pe un teren ce aparţine aşezământului de la Ulmeni, oferite de Staţiunea de Cercetare şi Dezvoltare Legumicolă Buzău. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: