VIDEO Armata a cumpărat televizoare şi frigidere pentru Pediatria Spitalului Judeţean Buzău

VIDEO Armata a cumpărat televizoare şi frigidere pentru Pediatria Spitalului Judeţean Buzău

Generalul Foca a coordonat campania umanitară

Cu bonurile obţinute după ce au donat sânge la Centrul de Transfuzii, militarii Garnizoanei Buzău au cumpărat aparatură electronică, medicală şi alimente, pe care le-au oferit, joi, secţiei Pediatrie a Spitalului Judeţean.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Zeci de militari ai garnizoanei Buzău au mers să doneze sânge, ştiind că gestul lor umanitar va salva multe vieţi omeneşti. Au conştientizat necesitatea şi importanţa donării de sânge, în mod benevol şi fără a aştepta vreo răsplată, ştiind că prin gestul său vor beneficia mulţi oameni pe care nu îi vor cunoaşte niciodată.
 
Au hotărât că gestul lor trebuie să continue cu achiziţionarea de produse electronice, medicale dar şi alimente pe care să le doneze „Secţiei de Pediatrie” din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău. Militarii donatori din garnizoană s-au deplasat, joi, la secţia de pediatrie unde îi aşteptau copiii, cadrele medicale dar şi parinţii însoţitori.
 
”Mare le-a fost bucuria atunci când am instalat televizoarele, iar ei au putut viziona programele de desene animate savurând dulciurile primite. Ne-am retras cu modestie, lăsând parcă o parte a gândurilor noastre acestor copii”, se arată într-un comunicat al Garnizoanei Buzău.
 
Printre militarii prezenţi la campania umanitară a fost şi comandantul Diviziei 2 Infanterie „Getica”, general de brigadă dr. Lucian Foca. ”Nu ştiu ce ne face să nu vedem părţile frumoase ale oamenilor, nu ştiu de ce preţuim mai mult nişte lucruri, decât un copil care aleargă să te îmbrăţişeze, ştiu doar că nimic nu este mai de preţ decât sănătatea şi bucuria copiilor”, a declarat general de brigadă dr. Lucian Foca.
 
Citeşte şi:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: