VIDEO Amenzi uriaşe şi marfă confiscată din Bazar, în urma unor controale ale poliţiştilor locali

VIDEO Amenzi uriaşe şi marfă confiscată din Bazar, în urma unor controale ale poliţiştilor locali

Descindere la comercianţii din zona centrală a oraşului, soldată cu aplicarea a zeci de amenzi. Numeroase articole vestimentare au fost confiscate de poliţiştii locali buzoieni după ce au constatat că respectivii comercianţi încălcau cu bună ştiinţă legea.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Puţinii comercianţi rămaşi în Bazar după ce au aflat că va urma un raid al Poliţiei s-au contrazis cu oamenii legii cu privire la originea şi expunerea produselor spre vânzare. Până la urmă însă, aceştia au cedat şi s-au ales cu amenzi şi cu marfa confiscată.
 
Lucrători din cadrul Serviciului Ordine Publică şi Compartimentul Inspecţie Comercială au acţionat pe raza Mun. Buzău – Zona Bazar – Piaţa Gorbaciov, unde au întreprins măsuri de depistare a societăţilor comerciale, care ocupă abuziv domeniul public al municipiului Buzău fara aprobare legala (HCL 18/2008) precum si pentru depistarea celor care încalcă prevederile şegii privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.
 
Cu această ocazie au fost depistate 11 persoane fizice autorizate care efectuau activităţi de comerţ cu bunuri a căror provenienţă nu a putut fi dovedită, în condiţiile legii si pentru omisiunea întocmirii şi afişării, la locurile de desfacere, a preţurilor şi tarifelor.
 
În total, au fost aplicate amenzi în valoare de 5.500 lei, iar bunurile  care au servit  sau au fost destinate să servească la săvârşirea contraventiilor – blugi, tricouri, cămăşi, pantofi sport, covoare – au fost confiscate.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările