VIDEO Noi amenajări în curtea Spitalului Judeţean Buzău, pentru pacienţii infectaţi cu SARS-CoV-2

VIDEO Noi amenajări în curtea Spitalului Judeţean Buzău, pentru pacienţii infectaţi cu SARS-CoV-2

Sursa SJU Buzău

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău a demarat o serie de lucrări de amenajare pentru pacienţii şi aparţinătorii care ajung la spital. Pe lângă cele patru containere existente, s-au mai achiziţionat şase containere pentru pacienţii suspecţi de COVID-19.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Două dintre acestea au sosit miercuri, urmând ca celelalte patru să fie aduse până vineri. Aceste măsuri au fost luate, ca urmare a intrării în sezonul rece. 
 
Pentru un minimum de confort, aceste containere sunt dotate cu aparate de aer condiţionat şi grupuri sanitare. De asemenea, a fost amenajat un spaţiu acoperit pentru triajul pacienţilor. 
 
În Ambulatoriul de Specialitate au fost montate două corturi pentru pacienţii şi aparţinătorii care aşteaptă să intre la consultaţii.
  
SJU Buzău se află printre primele spitale din ţară care au început aceste lucrări de amenajare, care vin în sprijinul atât al pacienţilor cât şi al aparţinătorilor. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările