VIDEO Cum a ajuns o maşină cu mulţi cai putere să fie scoasă din noroi cu boii

VIDEO Cum a ajuns o maşină cu mulţi cai putere să fie scoasă din noroi cu boii

Un filmuleţ postat de o buzoiancă de la munte, în care un autoturism cu mulţi cai putere este tras cu boii, tinde să devină viral pe internet. Prin clipul postat pe Facebook, pe care mulţi l-ar considera mai degrabă comic, autoarea lui doreşte de fapt să atragă atenţia asupra stării jalnice a drumurilor din judeţul Buzău.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Clipul de un minut şi jumătate surprinde o scenă mai puţin obişnuită. Un autoturism de teren cu sute de cai putere, împotmolit în noroi, este scos la liman de doi boi. 
 
”Poate văd şi autorităţile locale în ce hal trăim, consiliul judeţean, parlamentarii, să ne ajute cineva”, se arată în mesajul care însoţeşte filmuleţul postat de Măndiţa Dinu.
 
Înregistrarea care a fost făcută joi pe un drum sătesc din comuna Mânzăleşti a strâns peste 8.000 de vizualizări în numai câteva ore. 
 
”Masina fie ia cu multi cai putere, tot boii saracii fac fata...la astfel de noroi”, este unul dintre mesajele apărute ca reacţie la postarea femeii din Mânzăleşti.
 
            

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările