VIDEO Accidentul de pe bulevardul Titulescu, surprins de o cameră de supraveghere

VIDEO Accidentul de pe bulevardul Titulescu, surprins de o cameră de supraveghere

Accident la intersecţia străzii Democraţiei cu bulevardul Nicolae Titulescu din Buzău, înregistrat de o cameră de supraveghere. Trei maşini s-au ciocnit după ce un autoturism Dacia Duster a pătruns în intersecţie dinspre Biserica Catolică fără să acorde prioritate.

 
Şoferul de 35 de ani al unui autoturism Dacia Duster, care circula pe str. Democratiei, nu ar fi respectat semnificatia indicatorului „Oprire” de la intersectia cu bld. Nicolae Titulescu si nu ar fi acordat prioritate autovehiculului Mercedes condus de un bărbat de 43 de ani din directia str. Transilvaniei catre bld. Nicolae Balcescu. 
 
Autoturismul din urmă ar fi ricoşat într-un al treilea autovehicul, un taximetru, aflat în intersecţie, la volanul căruia se afla un tânăr de 29 de ani. Conducătorul auto de 43 de ani a necesitat îngrijiri medicale.
 

Dacă apreciezi acest articol, te aşteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: