VIDEO Momentul în care un poliţist pe motocicletă este spulberat de maşina pe care o urmărea de 15 kilometri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto  captură
Foto  captură

Un poliţist de 29 de ani a fost rănit într-un accident rutier produs, miercuri seară, pe Calea Eroilor din Buzău. Acesta pornise cu motocicleta în urmărirea unei şoferiţe care ar fi trecut pe culoarea roşie a semaforului însă a fost acroşat de maşina pe care o urmărea apoi a intrat într-un taxi de pe contrasens. Motocicleta a luat foc după impact. Evenimentul a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Înregistrarea de pe camerele de supraveghere ale unui parc auto surprinde momentul în care motocicleta loveşte taxiul şi ia foc. 

Poliţistul a pornit pe motocicletă în urmărirea unui Fiat condus de o şoferiţă care a trecut pe roşu la semafor. Femeia de la volan ar fi schimbat brusc direcţia de deplasare, moment în care a acroşat motocicleta de poliţie care se deplasa în acelaşi sens. 

În urma impactului, motocicleta a ricoşat într-un taxi şi a luat foc. Până la intervenţia pompierilor, focul a fost stins de martori la accident, cu stingătoarele proprii.

”Când a ajuns aici, la Kaufland, a încercat să o depăşească, să îi taie calea, nu a reuşit pentru că s-a făcut imediat spre el. Eu doar ce ieşisem din rond, l-am văzut că vine târâş spre maşină, am frânat, dar motocicleta a intrat direct în mine”, a declarat taximetristul.

Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea tânărului poliţist, care a fost preluat de ambulanţă pentru îngrijiri medicale. El a suferit răni uşoare.

Urmărirea şoferiţei de către poliţistul pe motocicletă a început de pe Bulevardul Unirii din municipiu, pe sensul de mers către Ploieşti. Cursa pentru oprirea femeii a continuat în afara oraşului încă 15 kilometri.

”Organele de poliţie au plecat în urmărirea autoturismului care a provocat evenimentul din municipiul Buzău. Acest autoturism a fost oprit pe DN1B în afara localităţii Merei”, a declarat comisar Remus Nicula, de la Poliţia Rutieră. 

Şoferiţa vinovată de producerea accidentului soldat cu rănirea unui poliţist are 32 de ani şi este din comuna buzoiană Berca. A fost reţinută pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor sub forma ultrajului şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite