VIDEO Accident cu trei maşini, surprins de o cameră de supraveghere. Vinovată este şoferiţa unei camionete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nepăstrarea distanţei în mers faţă de maşina din faţă şi carosabilul alunecos, din cauza umidităţii, puteau fi combinaţia mortală, în această dimineaţă, pe drumul european E85. Un autoturism Toyota, oprit pentru un viraj la stânga, a fost izbit de o camionetă şi proiectat pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un Logan. O cameră de supraveghere a unui localnic din Costeşti, judeţul Buzău, a surprins integral evenimentul rutier.

Autoturismul Toyota din înregistrare aparţine unei profesoare de 40 de ani,  din Costeşti, care mergea la şcoală. 

Şoferiţa oprise lângă axul drumului, pentru a vira la stânga, însă maşina ei a fost izbită de o camionetă condusă de o femeie de 47 de ani, din Gălbinaşi, şi proiectată pe contrasens, unde lovit frontal un Logan. 

Nimeni n-a fost rănit grav. Toyota şi camionul veneau dinspre Buzău, Loganul dinspre Bucureşti.

Evenimentul rutier de pe E85, în care au fost implicate trei maşini, s-a produs pe fondul nepăstrării distanţei în mers faţă de autoturismul din faţă. 

Şoferiţa camionetei a declarat că din cauza ploii a observat târziu maşina oprită pe mijlocul drumului, a apucat să calce frâna însă carosabilul umed a făcut ca distanţa de oprire să se mărească foarte mult. 

Maşina lovită de camionetă a fost proiectată pe contrasens, lovind autoturismul condus de un bucureştean de 67 de ani. Cei trei ocupanţi ai Loganului de Bucureşti au fost răniţi şi preluaţi de ambulanţe, în timp ce şoferiţele au rămas să dea explicaţii poliţiştilor.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite