VIDEO Accident cu trei autoturisme implicate, pe şoseaua de centură a Buzăului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grav accident s-a produs, duminică după-amiază, pe şoseaua de centură a Buzăului, cu trei maşini implicate. Două persoane au fost rănite. Din verificările efectuate de poliţişti la faţa locului, vinovat de producerea accidentului ar fi un buzoian de 29 de ani.

În timp ce se deplasa cu un autoturism din direcţia Focşani către Bucureşti, pe Şoseaua Nordului, ar fi efectuat o manevră de întoarcere, împrejurare în care a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un băcăuan de 20 de ani. 

Din impactul violent, maşina băcăuanului a ricoşat într-un autoturism condus către Bucureşti de un bărbat de 43 de ani din comuna buzoiană Grebănu. 

În urma evenimentului rutier, şoferul de 29 de ani şi un adolescent de 15 ani, pasager în maşina bacăuanului, au suferit leziuni şi au fost transportaţi la spital. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continua cercetările.

Zona este cunoscută pentru numărul mare de accidente rutiere produse din cauza neatenţiei. În luna decembrie, aici a avut loc un accident în urma căruia două persoane şi-au pierdut viaţa. Autorităţile au anunţat că, în viitor, aici vor fi montate separatoare de sens.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite