VIDEO Şoferul zdrobit de un autocar, la Buzău, era un funcţionar al Fiscului, proaspăt disponibilizat

VIDEO Şoferul zdrobit de un autocar, la Buzău, era un funcţionar al Fiscului, proaspăt disponibilizat

Şoferul Daciei Logan care luni după-amiază a fost zdrobit de un autocar, la ieşirea din Oreavu, se numeşte Radu Dascălu, avea 61 de ani şi lucra la Administraţia Financiară Buzău. Recent primise decizia de disponibilizare şi se afla încă în perioada de preaviz. Nenorocirea s-a produs pe drumul de întoarcere de la serviciu, către domiciliul său din Râmnicu Sărat.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale unui local se observă cum Loganul pătrunde pe contrasens şi se izbeşte violent de autocarul, trecut şi el peste linia continuă, după ce şoferul a tras de volan pentru a încerca să evite coliziunea.
 
Râmniceanul a murit pe loc iar şoferul autocarului s-a ales cu răni la picioare. Mai mulţi pasageri din autocarul care se deplasa dinspre Botoşani, spre Bucureşti, spun că au observat Loganul cum circula haotic, în zig zag, înainte de impact. 
 
Radu Dascălu avea 61 de ani, avea o fată de 14 ani şi lucra la Compartimentul Control Intern al Administraţiei Finanţelor Publice Buzău. Era de puţin timp în preaviz, în cadrul procesului de restructurare la nivel naţional şi era decis să îşi găsească un alt post în sistemul de administrare fiscală, spun colegii. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: