VIDEO Şicane între şoferi, surprinse cu o cameră de bord

0
Publicat:
Ultima actualizare:
buzau

Un eveniment rutier a fost la un pas să se producă, pe 3 mai, în municipiul Buzău, din cauza conduitei iresponsabile a şoferilor. Un conducător auto care circula pe Bulevardul Unirii dinspre Clubul Poliţiştilor spre Micro 3 a postat pe Youtube un filmuleţ care surprinde momentul în care este şicanat de un şofer orgolios.

Camera de bord a filmat toată cursa dintre cele două autoturisme, după plecarea de la semafor. Înregistrarea surprinde traseul sinuos al unui Ford înmatriculat în Buzău care, în dreptul zidului Episcopiei, tinde de mai multe ori să pătrundă pe banda de mers a maşinii din care se filmează. Este evidentă intenţia şoferului din Ford de a-l sancţiona pe colegul din trafic prin schimbările bruşte ale direcţiei de mers, frânări nejustificate. 

Poliţiştii spun că un astfel de comportament se află la originea multor evenimente rutiere, unele soldate cu mai mult decât pagube materiale. La fel se putea întâmpla şi cu cei doi protagonişti, mai ales că maşinile se apropiau în mare viteză de vehiculele oprite la semaforul din Micro 3.   

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite