VIDEO Peste 250 de animale au murit într-un incendiu devastator în judeţul Buzău

VIDEO Peste 250 de animale au murit într-un incendiu devastator în judeţul Buzău

Peste 250 de oi, vaci şi un cal au murit, luni, într-un incendiu devastator care a cuprins o fermă din comuna buzoiană Lopătari. Este una dintre cele mai ample intervenţii al pompierilor buzoieni din ultimele zile. Au avut de stins peste 80 de incendii de vegetaţie uscată în doar trei zile.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Pompierii buzoieni au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuinţă şi un adăpost animale din localitatea Jariştea, comuna Lopătari.
 
La faţa locului au fost dislocate două autospeciale de stingere, o autospecială de transport şi o autoşenilată.
 
Autospecialele au ajuns la circa 3 kilometri de zona de manifestare a incendiului, deplasarea făcându-se de acolo pe jos.
 
În momentul sosirii la locul intervenţiei incendiul se manifesta la locuinţă pe aproximativ 300 mp, un adăpost animale pe aproximativ 350 mp şi circa 15 tone furaje.
 
În urma incendiului au rezultat circa 250 de oi moarte, 4 vaci şi 1 cal, fiind salvate aproximativ 100 de oi. Situaţia este în dinamică având în vedere amploarea intervenţiei.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: