Victorie lejeră a handbalistelor de la HM Buzău, în partida cu Şcoala 181 Bucureşti

Victorie lejeră a handbalistelor de la HM Buzău, în partida cu Şcoala 181 Bucureşti

Handbal Municipal Buzău îşi continuă parcursul fără greşeală în actualul sezon al Diviziei A. Sâmbătă, în etapa cu numărul 14, gruparea buzoiană a învins fără mari emoţii formaţia Şcoala nr. 181 Bucureşti, ultima clasată. În urma acestui rezultat, formaţia din Buzău se menţine pe primul loc în seria est a Diviziei A la handbal feminin.


Ca şi în ultimele partide de campionat, şi în jocul de sâmbătă, disputat în Sala sporturilor din Chiajna, Handbal Municipal a avut un start de partidă ceva mai greoi împotriva jucătoarelor de la Şcoala nr. 181 Bucureşti. Prima repriză a fost una echilibrată, gazdele stând mai mereu aproape de buzoience, însă niciodată la mai puţin de două goluri, diferenţă ce s-a înregistrat pe tabelă şi la pauză, 14-12 pentru buzoience. 

După revenirea de la cabine însă, handbalistele din Buzău au reuşit să se desprindă pe tabelă. La jumătatea reprizei a doua, diferenţa a ajuns la 9 goluri. Acesta este şi motivul pentru care, în ultimele 10 minute, tehnicianul Romeo Ilie a schimbat liniile, permiţând şi jucătoarelor de rezervă să prinsă câteva minute în acest meci. La finalul meciului, tabela de marcaj sălii sporturilor din Chiajna arăta rezultatul 25-33 pentru oaspete, o victorie în urma căreia buzoiencele au reuşit să se menţină pe primul loc în seria est.

Divizia A la handbal feminin s-a întrerupt pentru următoarele două săptămâni, urmând să se reia pe 13 februarie. Handbal Municipal va juca la Sala Sporturilor, cu Neptun Constanţa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările