Vânzătoarea unui magazin alimentar, tâlhărită de un alcoolic. A furat încasările, o sticlă de votcă şi un energizant

Vânzătoarea unui magazin alimentar, tâlhărită de un alcoolic. A furat încasările, o sticlă de votcă şi un energizant

Patima băuturii şi lipsa banilor l-au împins pe un tânăr din Buzău să recurgă la un gest extrem pentru a-şi potoli ”setea”. El a ameninţat-o cu bătaia pe vânzătoarea unui magazin alimentar dacă nu îi dă banii din încasări. Înainte să părăsească buticul, individul a luat de pe rafturi o sticlă de votcă şi un energizant.

Ştiri pe aceeaşi temă


Luni seară, printr-un apel la 112 a fost sesizat că în jurul orei 22.30 un bărbat ar fi pătruns într-un magazin din municipiul Buzău de unde, ameninţând lucrătorul comercial, ar fi sustras o sumă de bani şi produse din unitatea comercială.

Imediat după primirea sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Buzău, fiind demarate verificări pentru identificarea şi prinderea bănuitului.

Din cercetările efectuate de către poliţişti a rezultat că principalul bănuit de comiterea tâlhăriei este un tânăr de 24 de ani din Buzău, care a fost depistat la scurt timp de la sesizarea faptei, într-un local de pe raza municipiului.

În urma investigaţiilor efectuate, s-a stabilit că buzoianul ar fi intrat în unitatea comercială cu intenţia de a primi o sticlă de băuturi alcoolice, fără a plăti. 

Întrucât a fost refuzat, bărbatul ar fi ameninţat-o pe vânzătoare, o tânără de 20 de ani, cu acte de violenţă şi ar fi luat din încasări suma de 650 de lei, precum şi o sticlă de alcool şi o doză de energizant, prejudiciu estimat la 750 de lei.

În urma activităţilor desfăşurate a fost recuperată suma de 530 de lei, bani ce au fost restituiţi păgubitei. În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetarile fiind continuate de poliţiştii de investigaţii criminale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: