VIDEO Campion naţional la culturism, capturat de poliţişti după urmăriri ca-n filme şi mai multe focuri de armă

VIDEO Campion naţional la culturism, capturat de poliţişti după urmăriri ca-n filme şi mai multe focuri de armă

Poliţiştii au tras şase focuri de avertisment cu pistolul din dotare

Săndel Mândruţă, un cunoscut culturist din Buzău, a fost reţinut în această seară de către poliţişti. Bărbatul, în vârstă de 59 de ani, nu a oprit la semnalul unui echipaj de la Serviciul Rutier şi a fugit pe un câmp de la marginea oraşului Buzău. Sportivul a fost prins abia după ce poliţiştii au tras cu pistolul şase focuri de avertisment.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Culturistul Săndel Mândruţă conducea autoturismul său, un bolid decapotabil, pe unul dintre bulevardele Buzăului. La un filtru rutier, poliţistul i-a făcut semn să oprească, şoferul a dat semn că încetineşte apoi a demarat în trombă. 
 
Echipajul de poliţie a pornit pe urmele lui însă culturistul i-a alergat pe oamenii legii mai bine de un kilometru. Şi-a parcat maşina într-o benzinărie şi după ce a observat că poliţiştii sunt după el, a luat-o la fugă încercând să-şi piardă urma pe un câmp de la marginea oraşului. Poliţiştii l-au somat însă acesta nu s-a oprit şi atunci au tras cu pistolul.
 
”Au fost ca nişte pocnete de petardă apoi am auzit stai, stai că trag în tine . Apoi se vedea cum aleargă spre Galleria. Zicea poliţistul Stai că trag în tine. Ca în filme a fost”, a declarat un paznic, martor al urmăririi.
 
Agenţii au tras în total şase cartuşe, cinci în plan vertical şi unul înspre urmărit.
 
”Şoferul nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţiştilor astfel că aceştia au fost nevoiţi să plece în urmărirea lui. Bărbatul a abandonat autoturismul iar ulteriror a fugit, poliţiştii fiind nevoiţi să execute şase focuri de avertisment, atât în plan vertical cât şi orizontal pentru a-l imobiliza”, a declarat agent de poliţie Anca Bratosin, purtător de cuvânt IPJ Buzău.
 
Săndel Mândruţă are 59 de ani şi este singurul român care a participat la toate campionatele mondiale de culturism din ultimiele două decenii. El a câştigat titlul naţional în 1995. Sportivul avea permisul suspendat de la sfârşitul anului trecut, când a fost implicat într-un accident. 
 
Potrivit anchetatorilor, nu era prima dată când ar fi fost văzut conducând cu permisul suspendat însă până acum nu fusese prins. Bărbatul a fost audiat la sediul IPJ Buzău, urmând ca anchetatorii să decidă dacă vor cere măsuri preventive.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: