Urbis Serv amenajează un loc pentru picnic, în Parcul Tineretului

Urbis Serv amenajează un loc pentru picnic, în Parcul Tineretului

Arhivă

Buzoienii dornici să îşi petreacă timpul în aer liber, la un grătar vor avea în câteva luni un spaţiu chiar aproape de casă. Autorităţile locale au identificat un spaţiu în parcul Tineretului unde îl vor amenaja special pentru picnicuri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primăria Buzău, prin societatea aflată în subordine, Urbis-Serv, a identificat deja o locație cu această destinație în municipiu. ”Din păcate, până la sfârșitul verii nu putem realiza acest obiectiv. Locul special pentru picnic și grătare va fi amenajat pe o latură a Sălii Sporturilor din municipiu”, a precizat Alexandru Dunel, de la Urbis-Serv Buzău.

Cel mai probabil, buzoienii vor avea liber la picnic în zona special amenajată în Parcul Tineretului la jumătatea toamnei, atunci când însă vremea cu siguranță nu va mai permite ieșirile în aer liber.

Legea picnicului, care a intrat în vigoare la sfârșitul lunii aprilie, obligă administrațiile locale să amenajeze, în diferite zone ale orașelor, spații speciale pentru grătare și picnic. Cei care încalcă legea în această privință riscă amenzi de până la 5.000 de lei pentru ieșirile la iarbă verde în alte zone decât cele special amenajate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările