Un vitezoman de 26 de ani, „călăul“ cuplului de învăţători din Brăeşti care a ars în propria maşină după un accident

Un vitezoman de 26 de ani, „călăul“ cuplului de învăţători din Brăeşti care a ars în propria maşină după un accident

Soţii Ilie, învăţătorii care au murit în accidentul de luni de la Berca, vor fi conduşi joi pe ultimul drum. La intrarea în şcoala din Brăeşti a fost amenajat un mic altar cu candele aprinse şi flori. Între timp, s-a aflat că şoferul vinovat figurează cu câteva amenzi neplătite, primite din partea poliţiştilor de la circulaţie, pentru încălcarea regimului de viteză.

Ştiri pe aceeaşi temă


Întreaga comunitate a comunei Brăeşti deplânge moartea tragică a învăţătorilor Ioana şi Gheorghe Ilie, în urma accidentului produs, luni, de un şofer de 26 de ani,  la Sătuc. 

Colegii lor, dascălii Şcolii din Brăeşti, sunt înmărmuriţi de durere şi nu le vine să creadă că doi oameni atât de buni au avut un destin atât de crud. 

La intrarea în şcoala în care Gheorghe Ilie a fost zeci de ani învăţător, cei care i-au iubit şi i-au apreciat pe cei doi le-au aşezat fotografia în care soţii erau îmbrăţişaţi şi fericiţi, le-au adus flori şi le-au aprins lumânări. Familia a hotărât ca Ioana şi Gheorghe Ilie să fie conduşi joi pe ultimul drum şi vor fi îngropaţi unul lângă celălalt în cimitirul satului în care au trăit şi au învăţat generaţii de-a rândul.

Sebi Tudor, şoferul care a provocat accidentul mortal de la Sătuc, era un client vechi al Poliţiei Rutiere care, în cei trei ani de când avea permisul de conducere, fusese tras pe dreapta de mai multe ori şi chiar amendat pentru încălcarea limitei de viteză.

În baza de date a Primăriei comunei Verneşti, Sebi Tudor, care locuieşte în satul Căpăţâneşti, figurează cu câteva amenzi neplătite, primite din partea poliţiştilor de la circulaţie, pentru încălcarea regimului de viteză, conducerea autoturismului fără centură de siguranţă şi chiar pentru faptul că a fost prins circulând cu maşina pe contrasens.

În momentul în care tânărul şofer teribilist a provocat accidentul, el  conducea un autoturism marca Audi , cu volanul pe partea dreaptă şi a intrat în depăşirea unei coloane, pe sensul dinspre Berca spre Buzău, după impact acul kilometrajului oprindu-se la 120 km/h.

În prezent, şoferul este internat în Spitalul Judeţean Buzău şi a suferit o intervenţie chirurgicală la un picior. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările