Un TIR scăpat de sub control a ajuns pe balustrada unui pod, între cele două sensuri ale drumului european E85 VIDEO

Un TIR scăpat de sub control a ajuns pe balustrada unui pod, între cele două sensuri ale drumului european E85 VIDEO

Foto I. Bunilă

Coloane mari de maşini s-au format la Gura Câlnău şi Mărăcineni, din cauza unui accident rutier produs joi dimineaţă, lângă municipiul Buzău. Şoferul unui TIR a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina peste balustrada care separă cele două sensuri de mers.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Dacă nu era parapetul despărţitor, TIR-ul ajungea pe contrasens şi putea produce o coliziune frontală cu urmări dintre cele mai tragice. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale. 
 
Şoferul camionului înmatriculat în Bucureşti şi care transporta legume proaspete le-a spus poliţiştilor că a încercat să evite un autovehicul oprit pe drum, cu luminile de avarii pornite, însă a nimerit în balustradă.
 
Din cauza camionului proptit în parapetul metalic, traficul la ieşirea din Buzău către Râmnicu Sărat a fost serios perturbat, astfel că în ambele sensuri s-au format cozi uriaşe de autoturisme. 
 
La orele amiezii, proprietarul camionului şi câţiva angajaţi începuseră să mute încărcătura în remorca altui vehicul, astfel încât maşina de mare tonaj să poată fi mutată mai uşor cu o macara de pe parapetul în care a rămas înţepenită.  
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările