Un tânăr şi-a pus maşina în vânzare ca să facă rost de bani pentru un transplant de rinichi

Un tânăr şi-a pus maşina în vânzare ca să facă rost de bani pentru un transplant de rinichi

Marius Jilavu face dializă din două în două zile

Marius Ciprian Jilavu, un buzoian de 28 de ani, are nevoie urgentă de bani pentru a efectua un transplant de rinichi. Viaţa sa atârnă de un fir de aţă, iar banii de care dispune familia sa sunt insuficienţi. În urmă cu cinci ani, el a fost diagnosticat cu insuficienţă renală.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
În încercarea de a strânge banii necesari efectuării unui transplant de rinichi, tânărul dependent de dializă a decis să îşi vândă maşina. Băiatul face un apel la toţi cei care îl pot ajuta să îşi recapete sănătatea.
 
În luna ianuarie a acestui an, starea lui s-a înrăutăţit, iar acum este nevoit să facă dializă din două în două zile.
 
Apropiaţii lui Marius au lansat o campanie de strângere de fonduri pe Facebook, unde oricine poate contribui cu o sumă de bani pentru salvarea sa. Tot aici, tânărul povesteşte cum a ajuns să fie dependent de dializă şi care sunt condiţiile în care viaţa sa ar putea reveni la normal:
 
„Cine face dializa stie ce inseamna si prin ce trebuie sa trec din 2 in 2 zile. Vreau sa fiu sanatos , sa pot ajunge si eu sa imi intemeiez o familie. Ajutati-ma sa lupt pentru visul meu.  Aveti atasate si documentele care atesta problema mea de sanatate”, este mesajul postat de Marius Jilavu
 
Titular cont: Jilavu Gigi
IBAN:RO77 RZBR 0000 0600 1837 4008
Moneda: RON
Nume banca: Raiffeisen Bank
cod swift: RZBRROBU
 
Titular: Jilavu Marius Ciprian
IBAN: RO88BRDE100SV65797761000
Moneda: Euro
Nume banca: BRD
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: