Un student s-a spânzurat pentru că nu a fost lăsat de părinţi să plece în străinătate

Un student s-a spânzurat pentru că nu a fost lăsat de părinţi să plece în străinătate

Tristeţe în comunitatea din Aldeni, comuna Cernăteşti, după ce un tânăr student s-a spânzurat în locuinţa părinţilor. Sătenii sunt şocaţi de gestul băiatului care era cunoscut ca fiind un tânăr cuminte ce urma să ajungă arhitect.

Ştiri pe aceeaşi temă


Nenorocirea s-a produs noaptea trecută, după ce tânărul ar fi avut o discuţie aprinsă cu părinţii.

Viorel P. îşi dorea să abandoneze studiile de la Facultatea de Arhitectură din Iaşi, unde era student în anul doi, ca să plece la muncă în străinătate cu mai mulţi prieteni.

Cu o zi înainte, tânărul ar fi avut o discuţie mai aprinsă cu părinţii pe acest subiect.

Ei nu ar fi fost de acord ca tânărul să-şi abandoneze studiile ca să plece în străinătate, pentru că ar fi făcut mari sacrificii ca să-i asigure traiul la facultate.

Nimeni nu s-a gândit însă că tânărul ar fi fost atât de marcat în urma acestor discuţii şi că va recurge la un astfel de gest.

Nenorocirea s-a consumat în timp ce băiatul era singur acasă. Gândurile negre i-ar fi întunecat mintea şi într-un moment de depresie s-a dus într-o magazie unde s-a spânzurat de o grindă.

Abia după lăsarea nopţii, băiatul de doar 21 de ani a fost găsit de părinţi fără suflare. Era prea târziu ca victima să mai poată fi salvată. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: