Un nou spaţiu expoziţional, în municipiul Buzău

Un nou spaţiu expoziţional, în municipiul Buzău

Noua sală de expoziţii este pe Bulevardul Bălcescu

Centrul Judeţean de Cultură şi Artă va deschide Galeriile de Artă de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu. Va găzdui în sala d ela parter expoziţii tematice, iar la etaj vor fi amenajate ateliere pentru meşterii populari. În spaţiul de pe Bălcescu vor fi înfiinţate două birouri, unul de informare şi unul pentru vânzarea biletelor la evenimentele culturale.


Centrul Judeţean de Cultură şi Artă a intrat în urmă cu doi ani în posesia spaţiului fostelor Galerii de Artă Buzău, acolo unde a funcţionat vreme de mai mulţi ani un bar. După multă muncă şi investiţii din partea Consiliului Judeţean, în următoarea perioadă Galeriile de Artă îşi recâştigă statutul şi vor fi deschise pentru buzoieni.

Aici vor fi găzduite expoziţii tematice şi vor fi înfiinţate ateliere pentru meşterii populari. De asemenea, vor fi create două birouri, unul de informare şi altul pentru vânzarea biletelor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: