Un microbuz cu oficiali NATO s-a răsturnat pe raza judeţului Buzău: „Au plecat repede de la locul accidentului şi doar un domn a rămas pe loc“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Microbuzul era înmatriculat în Italia Foto stiridebuzau.ro
Microbuzul era înmatriculat în Italia Foto stiridebuzau.ro

Ghinioanele s-au ţinut lanţ de militarii NATO care execută aplicaţii pe raza judeţului Buzău. La scurt timp după ce un paraşutist american s-a rănit la aterizare, un microbuz cu oficiali implicaţi în aceleaşi exerciţii s-a răsturnat în zona de munte a judeţului în cursul zilei de vineri, 14 iunie.

Potrivit jurnaliştilor de la stiridebuzau.ro, evenimentul rutier s-a produs în cursul dimineţii, pe DN 10, pe raza localităţii buzoiene Pătârlagele.

Potrivit unor martori, după coliziunea cu un autoturism, duba oficialilor NATO a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat.

Maşina scăpată de sub control a intrat cu viteză pe trotuarul de lângă un supermarket din Pătârlagele. 

”Erau în civil însă se vedeau uniforme în maşină şi vorbeau în limba engleză. Au plecat repede de la locul accidentului şi doar un domn a rămas pe loc”, a declarat un martor pentru stiridebuzau.ro.

Autorităţile militare nu au furnizat detalii despre evenimentul rutier care s-a soldat cu rănirea uşoară a şoferiţei din autoturismul implicat în accident.

Duba înmatriculată în Italia a rămas nemişcată mai multe ore după producerea accidentului.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite