Un deces şi zeci de noi infectări cu coronavirus, la Buzău, în doar 24 de ore

Un deces şi zeci de noi infectări cu coronavirus, la Buzău, în doar 24 de ore

Arhivă adevarul.ro

Început de săptămână cu un nou salt al numărului de cazuri noi de îmbolnăvire cu noul coronavirus în judeţul Buzău, dar şi un nou deces. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 80 de ani, care se afla internat la Spitalul Clinic Colentina Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă


Buzoianul prezenta multiple comorbidităţi: boală cardiovasculară, hipertensiune arterială şi hematom subdural cronic acutizat.

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Buzău, în ultimele 24 de ore, la nivelul judeţului au fost confirmate 30 de cazuri de COVID 19. Pacienţii nou confirmaţi au vârste cuprinse între 5 luni şi 81 de ani şi au fost internaţi, atât la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, cât şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.

Conform autorităţilor sanitare, numărul total de cazuri pozitive din judeţul Buzău a ajuns la 824, 530 persoane fiind declarate vindecate şi externate. De asemenea, numărul total de decese Covid-19 înregistrat, în judeţul Buzău, de la începutul pandemiei, a ajuns la 24.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările