Un buzoian a condus un an cu permisul auto suspendat. A fost reţinut de poliţiştii rutieri

Un buzoian a condus un an cu permisul auto suspendat. A fost reţinut de poliţiştii rutieri

Poliţiştii rutieri din Berca, judeţul Buzău, în urma  activităţilor de combatere a indisciplinei rutiere, au reţinut un bărbat în vârstă de 32 de ani din localitatea Unguriu.

Ştiri pe aceeaşi temă


Bărbatul a fost depistat în urma controlului în trafic de către un echipaj de poliţie rutieră în ziua de 27 martie, pe raza comunei Verneşti. 

La solicitarea documentelor acesta nu a putut prezenta poliţiştilor permisul de conducere, menţionând că documentul i-a fost reţinut.  

Ulterior, cu ocazia verificărilor efectuate, s-a stabilit că  şoferul a mai fost depistat conducând autovehicule pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat în alte trei situaţii în decurs de un an, atât de către poliţiştii buzoieni, cât şi de cei din Vrancea. 

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având exercitarea acestui drept suspendată.

Faţă de conducătorul auto poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău cu propunere de arestare preventivă.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: