VIDEO Un bătrân din Buzău a fost lovit de maşină, după ce a ajuns pe şosea ca să-şi protejeze cârdul de gâşte

VIDEO Un bătrân din Buzău a fost lovit de maşină, după ce a ajuns pe şosea ca să-şi protejeze cârdul de gâşte

Gâştele le-au adus mare necaz unor octogenari din comuna buzoiană Smeeni, unul şofer, celălalt paznic la gâşte. În timp ce se deplasa regulamentar din direcţia Maxenu către Smeeni, şoferul octogenar l-a accidentat pe crescătorul de păsări, după ce a ieşit brusc în faţa maşinii pentru a-şi feri gâştele.

 
Evenimentul s-a produs miercuri seară, la intrare în localitate Smeeni, în dreptul unei staţii de alimentare cu carburanţi.
 
La un moment dat, câteva gâşte au părăsit cârdul trecând pe partea cealaltă a şoselei. Bătrânul care le avea în grijă a încercat să le protejeze de maşini, însă a uitat să se mai asigure la traversarea şoselei, fiind lovit în plin de un autoturism Cielo.
 
Din fericire, bătrânul a supravieţuit impactului însă s-a ales cu o fractură la un picior, fiind necesară intervenţia unui echipaj al Ambulanţei, care l-a transportat la Spitalul Judeţean Buzău.
 
Poliţiştii spun că principalul vinovat de producerea accidentului se face bătrânul care nu s-a asigurat la traversarea şoselei, însă l-au sancţionat şi pe octogenarul care conducea autoturismul.
 
I-au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală şi i-au reţinut permisul de conducere. Acum, având în vedere şi vârsta sa înaintată, va trebui sa fie supus şi unei expertize medicale, prin care să dovedească dacă mai are abilităţi de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: