VIDEO Un bărbat din Râmnicu Sărat şi-a ucis soţia şi fetiţele, după ce a aflat că va fi arestat

VIDEO Un bărbat din Râmnicu Sărat şi-a ucis soţia şi fetiţele, după ce a aflat că va fi arestat

Anchetatorii fac cercetări la faţa locului

A fost măcel astăzi la Râmnicu Sărat. Un bărbat care urma să meargă la închisoare s-a răzbunat crunt pentru ce i se intâmplă chiar pe cei apropiaţi: şi-a masacrat cu cuţitul soţia şi pe cele două fetiţe, de 7 şi 8 ani.


Politistii ajunşi primii la locul tragediei nu au mai aşteptat ambulanţa şi le-au dus ei la spital pe fetiţe. Mama se stinsese din cauza rănilor grave din piept şi abdomen, iar la scurt timp a urmat-o în lumea de dincolo şi fetiţa mai mare. Nici trupul mezinei nu a rezistat: micuţa s-a stins pe masa de operaţie, în mâinile medicilor. Criminalul a încercat să fugă şi s-a refugiat în spatele casei. Acolo, încolţit de politişti, a încercat sa-şi ia viaţa: şi-a provocat cu cuţitul mai multe răni în zona toracică. 

Bărbatul de 30 de ani, fost puşcărias, primise din nou o condamnare la închisoare pentru proxenetism. Vecinii spun că bărbatul ameninţase că dacă va ajunge din nou după gratii îşi va omorî familia, dar nu au crezut ca bărbatul va şi trece la fapte.

Criminalul a ajuns şi el la Spitalul din Râmnicu Sărat, iar medicii au hotarât să îl trimită cu un elicopter la Bucureşti.

Dacă scapă, bărbatul îşi va putea petrece restul vieţii după gratii pentru triplul asasinat.

Citeşte şi: Lider de sindicat din Buzău, membră a reţelei creditelor false acordate pe numele unor pensionari

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările