Un bărbat dispărut în urmă cu trei săptămâni, găsit mort pe malul unui râu

Un bărbat dispărut în urmă cu trei săptămâni, găsit mort pe malul unui râu

Bărbatul dispăruse de acasă în urmă cu trei săptămâni

Deznodământ tragic în cazul unui bărbat din comuna buzoiană Racoviţeni, dispărut de la domiciliu în ajunul Crăciunului. Omul a fost găsit mort, duminică, de către un localnic, în zona unei punţi, în imediata apropiere a râului Câlnău, la Petrişoru.

Ştiri pe aceeaşi temă


Bărbatul avea 62 de ani şi locuia singur în Racoviţeni, după ce soţia şi fiul îl părăsiseră, alegând să plece la muncă în Italia. 

În ajun de Crăciun, bărbatul a mers la nişte vecini unde ar fi băut câteva pahare de vin, dar ar fi plecat pe picioarele sale spre casă. De atunci, nimeni nu l-a mai văzut.

Pe 27 decembrie, alertate de vecini, rudele bărbatului au anunţat dispariţia la Poliţie. Oamenii legii au început să-l caute, însă nu au dat de el. Duminică, un localnic a observat cadavrul unui om în apropierea unui pârâu, în zona unei punţi, pe raza comunei Racoviţeni, şi a alertat autorităţile.

Poliţiştii au stabilit ulterior că persoana decedată este chiar bărbatul dispărut în urmă cu aproape trei săptămâni. Acum, oamenii legii trebuie să stabilească modul în care s-a produs decesul, dacă a fost vorba despre un accident, o sinucidere sau crimă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările