Un bărbat dintr-o comună buzoiană, găsit spânzurat pe un câmp la două săptămâni de la dispariţie

Un bărbat dintr-o comună buzoiană, găsit spânzurat pe un câmp la două săptămâni de la dispariţie

Cadavrul bărbatului nu prezenta urme de violenţă

Un bărbat de 49 de ani, din localitatea buzoiană Coţatcu, comuna Podgoria, a ales să îşi pună capăt zilelor din cauza bolii şi a singurătăţii. În urmă cu două săptămâni, bărbatul dispăruse de acasă fără ca cineva să mai ştie de existenţa lui iar în weekend a fost găsit, de către un vecin, spânzurat de un copac.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Bărbatul 49 de ani era divorţat de câţiva ani iar cele două fete ale sale îl vizitau tot mai rar. Trăia într-o sărăcie lucie iar pe deasupra mai era şi bolnav. De vreo două săptămâni dispăruse de acasă şi nimeni nu mai ştia nimic de el. În acest weekend, a fost gasit de un vecin spânzurat de un copac pe un câmp din apropierea satului Coţatcu. 
 
Fratele bărbatului le-a spus poliţiştilor că nu s-a gândit niciodată că acesta ar fi în stare de aşa ceva. De când îl părăsise soţia, bărbatul se apucase de bautură. Era totusi un om muncitor şi lucra cu ziua pe la oameni, în sat. 
 
Cadavrul bărbatului nu prezenta urme de violenţă şi se găsea în stare de descompunere, semn că acesta şi-a luat zilele încă de când a dispărut de acasă. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal din Râmnicu Sărat, în vederea efectuării necropsiei.
 
Citeşte şi: 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: