Ultima dorinţă transmisă de milionarul austriac înainte de a se sinucide la Buzău. Imobilul de lux din Viena şi afacerea care ar fi vrut să-i rămână soţiei române

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Milionarul Rudolf Heinz şi soţia lui româncă FOTO Arhivă personală
Milionarul Rudolf Heinz şi soţia lui româncă FOTO Arhivă personală

Trupul lui Rudolf Heinz, afaceristul care s-a spânzurat lunea trecută de un pod din Buzău, este în continuare la morga din Buzău. Conform unor surse din rândul anchetatorilor, fiica milionarului ar fi cerut echipei de cercetare ca necropsia să fie făcută doar în prezenţa unor experţi din Austria.

Familia austriacului este devastată după pierderea suferită şi nu se poate împăca cu explicaţia dată de văduva de 25 de ani, potrivit căreia soţul ei ar fi făcut o criză de depresie care l-a condus la gestul necugetat. 

Buzoianca a povestit că bărbatul ei, Rudolf, s-ar fi sinucis imediat după ce ar fi refuzat să întreţină relaţii intime din cauza unei operaţii care i-ar fi pus în pericol sănătatea.

Îndoielile rudelor din Austria au legătură cu faptul că la mijloc sunt şi sume foarte mari de bani care i-ar reveni româncei după această tragedie.

Cu câteva ore înainte de a se spânzura de un pod, sinucigaşul ar fi cerut familiei din Austria ca văduva să moştenească una din fabricile de cablaje din Cehia, dar şi un imobil de 1 milion de euro din Austria.

De altfel, chiar tânăra văduvă a recunoscut că fiica soţului decedat, de 24 de ani, nu s-ar fi împăcat niciodată cu relaţia celor doi, între ei fiind o diferenţă de vârstă de peste 20 de ani, scrie stiridebuzau.ro.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite