Trenurile InterRegio care pleacă din Bucureşti spre Buzău şi Constanţa au internet prin Wi-Fi

Trenurile InterRegio care pleacă din Bucureşti spre Buzău şi Constanţa au internet prin Wi-Fi

Arhivă adevarul.ro

Pasagerii care circulă pe ruta Bucureşti – Buzău şi retur cu garniturile modernizate ale CFR Călători au de luni posibilitatea să se conecteze gratuit la internet prin Wi-Fi, într-un proiect-pilot iniţiat de un operator de telefonie mobilă. Serviciul a fost introdus şi pe ruta Bucureşti – Constanţa.


„Motivul pentru care au fost alese aceste două rute a fost sezonul estival care urmează să înceapă şi ne gândim la oferirea unor facilităţi în plus călătorilor noştri care folosesc trenul ca mijloc de transport în deplasările lor către mare. De asemenea, pe aceste rute circulă cele mai noi vagoane modernizate care au intrat în parcul nostru şi care au fost dotate cu ajutorul acelui operator cu astfel de instalaţii”, a declarat, luni, directorul general al CFR Călători, Iosif Szentes.

Potrivit acestuia, în funcţie de rezultatul testelor şi de solicitări, dar şi de disponibilitatea călătorilor de a completa un mini-chestionar înainte de a se loga la Wi-Fi, serviciul s-ar mai putea introduce şi în trenurile care circulă pe alte rute, cum ar fi: Braşov, Craiova, Timişoara, Cluj, Iaşi. Proiectul pilot durează trei luni.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările