Trei zile de festival culinar. Buzoienii pot savura preparate din peşte şi fructe de mare

Trei zile de festival culinar. Buzoienii pot savura preparate din peşte şi fructe de mare

În zilele de 19,20 şi 21 aprilie, în Piaţa Dacia, Chef Cristi Ice (Cristi Dobre), reprezentant local ANBCT Buzău – Zona Muntenia, membru WACS (World Association of Chef’s Societies), membru Guerrrila Cooking (asociaţie de bucătari profesionişti  le propune buzoienilor să participe la Festivalul peştelui şi fructelor de mare – Ice & Fire Street Food.

Ştiri pe aceeaşi temă


În cele trei zile de festival, buzoienii vor avea ocazia de a savura deopotrivă mâncăruri exotice şi preparate tradiţionale din zonele pescăreşti ale României.

Printre bunătăţile care urmează a fi pregătite de organizatori se numără midiile în sos de vin, creveţi tempura, doradă şi păstrăv pe pat de sare, somon şi creveţi Black Tiger Teriyaki, storceag de nisetru, Paella, Jambalaya şi multe alte preparate din peşte şi fructe de mare.

Ziua de sâmbătă va aduce în faţa buzoienilor un show culinar în cadrul căruia chef Cristi Ice împreună cu echipa de la Guerilla Cooking din Braşov va face o demonstraţie  în cadrul căreia vor prezenta, de la A la Z, reţeta Storceagului de nisetru.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: